Elektas - Til forsiden
Login
 
Elektas - Til forsiden

COMMSCOPE


 

Commscope har spillet en rolle i næsten alle verdens bedste kommunikationsnetværk. Commscope skaber den infrastruktur, der forbinder mennesker og teknologier. Commscopes mål er at hjælpe kunder til at skabe, innovere, designe og bygge hurtigere og bedre.

Gennem en lang årrække har Elektas været autoriseret Commscope Systimax partner. Det betyder at du med Elektas får lokal indsigt med global ekspertise. Elektas opbygger og vedligeholder den nødvendige kompetence indenfor Commscopes globale partnerprogram som gør at vi er på forkant med teknologi og installationskrav til de nyeste netværksstandarder.

Efterhånden som teknologien giver os højere produktivitet  og flere muligheder bliver det også hurtigt mere kompliceret. Elektas hjælper dig med at forenkle det komplekse – De certificerede folk og den rigtige ekspertise giver dig den korrekte løsning.

Nøglegårdsvej 18      -      3540 Lynge      -      Tel: (+45) 48 16 38 00      -      Fax: (+45) 48 16 38 10      -      CVR: 73323428      -      E-mail: elektas@elektas.dk